Skal bedriften din feire en spesiell anledning, holde en kick-off, avslutte en konferanse med en bedre middag, eller rett og slett bare ha en fest for å være sosiale, så har vi et variert tilbud her hos oss!

For grupper fra 20 personer og opp serverer vi 3-retters middager i egne lokaler i våre koselige stuer i 2. etg. (i julebordssesongen gjelder andre betingelser). Ønsker dere en høytidelig middag med kongebord og hvit duk i tradisjonsrike omgivelser er dette lokalet for dere! Vi kan tilby kongebord for bedrifter opp til 50 personer, og dersom dere er flere enn dette må vi splitte gruppen opp i flere mindre langbord på 10-14 personer pr. bord. I vår største stue kan vi få plass for opp til rundt 80-90 personer.

Er dere på utkikk etter en litt mer uformell setting for bedrifter på 30-80 personer så kan vi også tilby Gamla, hvor man har tilgang til fullt lydutstyr, dansegulv, og scene for eventuell underholdning eller presentasjon, samt en velfylt bar betjent av våre dyktige bartendere. Matserveringen her består av Norsk Gildemat servert som buffét i perioden januar til oktober. I julebordssesongen serverer vi ved bordet, og da består menyen av en 3-retters julemeny. Når det er varmt og fint ute om sommeren har man også fra Gamla tilgang til bakgården, hvor vi ved enkelte anledninger også åpner opp utebaren.

Uten matservering eller sitteplasser har hele Gamla en maks kapasitet på 200 personer. Det vil også være mulig for bedrifter å leie kun hovedsalen, og da vil maks kapasitet være 150 personer.

Dersom dette høres ut som noe som kan passe for deres bedrift, så ta gjerne kontakt for å få et tilbud fra oss!

E-post: bestilling@stortorvet.no, og telefon 23 35 63 60.