Julebord i Oslo sentrum

Tradisjonen med julebord er det mange som forbinder med Stortorvets Gjæstgiveri. Fra midten av oktober og frem til jul åpner vi opp hele huset og serverer julemat for både små og store selskap.
Vår julemeny er rikholdig og byr på tradisjonell norsk julemat, noe for enhver smak. Før dere bestiller bord kan det lønne seg å ta en titt på menyen og våre bordsetninger, og finne det som passer best for deres selskap. Vi tar imot bestillinger på julebord fra 1 til 80 personer.

Vi har ulike chambre separee i 2.etg fra 12 – 40 personer hvor vi serverer vår Julemeny.

For store selskap (fra 40 – 80 personer) tilbyr vi også salen på Gamla uten lokalleie, med egen bar, dansegulv, scene med alt teknisk utstyr og mulighet for å leie inn band eller DJ. Her serverer vi  3-retters julemeny og åpningstiden for selskap er fra kl. 16:00-23:30. Siste matbestilling er kl. 20:30.

For bestilling, gå inn på linken oppe i høyre hjørne her på nettsiden, ring oss på 23 35 63 60 eller send en forespørsel på bestilling@storgjest.no.

Vi har fem faste bordsetninger:

  • Første sitting: kl 16.30 – 19.30 i 2.etg
  • Andre sitting: kl 18.30 – 22.30 i 1.etg
  • Tredje sitting: kl 20.30 – 23.30 i 2.etg
  • Julelunsj første sitting: 11.00-13.00 i 1.etg
  • Julelunsj andre sitting: 13.30- 15.30 i 1.etg

Julemeny

Menyen serveres fra 1. november til 21. desember 2017. Vi anbefaler at du setter sammen din 3-retters meny: velg en forrett, hovedrett og dessert for 669,-

Forretter

  • Rakørret fra Valdres servert med tradisjonelt tilbehør
    • 169,-
  • Røkelaks fra Stranda i skiver servert med rogn, frisk salat og rugbrød
    • 169,-
  • Hjemmelaget kyllingpaté servert med salat, rugbrød og en kompott av svisker sopp og bacon
    • 169,-

Hovedretter

  • Lutefisk fra Værøy servert med tradisjonelt tilbehør
    • 399,-
  • Rakørret fra Valdres serveres med tradisjonelt tilbehør
    • 399,-
  • Pinnekjøtt fra Sandefjord servert med vossakorv, kålrabistappe og sjy
    • 399,-
  • Juletallerken med ribbe fra Jæren, medisterkaker, vossakorv, rødkål, eple, sviske, og julesaus
    • 399,-
  • Rosastekt hjort fra Skåne servert med ristet sopp, rotgrønnsaker, rødløksmarmelade og portvinssky
    • 399,-

Desserter

  • Riskrem med rød saus og ristede mandler
    • 159,-
  • Karamellpudding med krem og karamellsaus
    • 159,-
  • Vaniljeis med multer og havreflarn
    • 159,-

Julelunsj

Julelunsj serveres fra onsdag 1. november til fredag 22. desember i 2017.

  • Lutefisktallerken
    • 295,-
  • Pinnekjøttallerken
    • 295,-
  • Kald lunsjtallerken:
    Eggerøre, røkt peppermakrell, potetsalat, sursild, kyllingpaté,
    roastbiff, kokt potet, knekkebrød
    serveres med en liten grønn salat, rødløk og cherrytomat

    • 295,-

 

Desserter

  • Riskrem
    • 159,-
  • Karamellpudding
    • 159,-
  • Vaniljeis med multer
    • 159,-