Julebord i Oslo sentrum

Tradisjonen med julebord er det mange som forbinder med Stortorvets Gjæstgiveri. Fra midten av oktober og frem til jul åpner vi opp hele huset og serverer julemat for både små og store selskap.
Vår julemeny er rikholdig og byr på tradisjonell norsk julemat, noe for enhver smak. Før dere bestiller bord kan det lønne seg å ta en titt på menyen og våre bordsetninger, og finne det som passer best for deres selskap. Vi tar imot bestillinger på julebord fra 1 til 80 personer.

Vi har ulike chambre separee i 2.etg fra 12 – 80 personer hvor vi serverer vår Julemeny. Hvert rom har en minimum- og maksimumsgrense.

I julebordssesongen har vi faste bordsetninger. De er som følger;

  • Julelunsj første sitting: 11.00-13.00 / 11.30-13.30 i 1.etg
  • Julelunsj andre sitting: 14.00-16.00 / 14.30- 16.30 i 1.etg

 

  • Første sitting: kl 16.00-19.00 / 16.30-19.30 i 2.etg
  • Andre sitting: kl 18.00-22.00 / 18.30-22.30 / 19.00-23.00 i 1.etg
  • Tredje sitting: kl 20.30-23.30 / 21.00-00.00 i 2.etg

For bestilling, gå inn på linken oppe i høyre hjørne her på nettsiden, ring oss på 23 35 63 60 eller send en forespørsel på bestilling@storgjest.no.

 

 

 

3 – retter valgfritt 699,-

Forretter

Rakørret fra Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill

 

Røkelaks med rogn, salat, rugbrød og sitron

 

Kylling paté med salat, rugbrød og kompott av svisker og bacon

 

Hovedretter

Lutefisk servert med tradisjonelt tilbehør

 

Pinnekjøtt servert med kålrotstappe, vossakorv og sjy

 

Juletallerken med ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, eple, sviske og julesaus

 

Rakørret fra Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill

 

Rosastekt hjort servert med ristet sopp, rotgrønnsaker, rødløksmarmelade og portvin sjy

 

Desserter

Multekrem med havreflarn

 

Riskrem med rød saus og ristede mandler

 

Crème Brûleé med sesongens norske bær

Vi har fem faste bordsetninger:

  • Julelunsj første sitting: 11.00-13.00 / 11.30-13.30 i 1.etg
  • Julelunsj andre sitting: 14.00-16.00 / 14.30- 16.30 i 1.etg

 

  • Første sitting: kl 16.00-19.00 / 16.30-19.30 i 2.etg
  • Andre sitting: kl 18.00-22.00 / 18.30-22.30 / 19.00-23.00 i 1.etg
  • Tredje sitting: kl 20.30-23.30 / 21.00-00.00 i 2.etg

Julemeny

Forretter

  • Rakørret fra Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill179,-

 

  • Røkelaks med rogn, salat, rugbrød og sitron 179,-

 

  • Kylling paté med salat, rugbrød og kompott av svisker og

Hovedretter

  • Lutefisk servert med tradisjonelt tilbehør 528,- (2 ganger servering)

 

  • Pinnekjøtt servert med kålrotstappe, vossakorv og sjy 528,- (2 ganger servering)

 

  • Juletallerken med ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, eple, sviske og julesaus 399,-

 

  • Rakørret fra Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill 399,-

 

  • Rosastekt hjort servert med ristet sopp, rotgrønnsaker, rødløksmarmelade og portvinsjy 399,-

 

 

Desserter

  • Multekrem med havreflarn 159,-

 

  • Riskrem med rød saus og ristede mandler 159,-

 

  • Crème Brûleé med sesongens norske bær 159,-

Julelunsj

  • Rugbrød med salat, leverpostei, kompott med bacon og svisker 179,-

 

  • Rugbrød med salat, gravlaks, kok egg, og syltet rødløk 179,-

 

  • Fenalår salat med rista valnøtter, svisker, brie 179,-

 

  • Jule fra Havet – Røykelaks, eggerøre, Sursild, syltet rødløk, rakørret, dillrømme 295,-

 

  • Jule fra Fjellet – Roastbiff, potetsalat, Jule sylte, dill lagret agurk, fenalår, rå syrnet rødkål 295,-

 

  • Multekrem og havreflarn 159,-

 

  • Riskrem, rød saus og rista mandler 159,-

 

  • Crème brûlée 159,-