Julebord på Stortorvets Gjæstgiveri

Tradisjonen med julebord er det mange som forbinder med Stortorvets Gjæstgiveri. Fra midten av oktober og frem til jul åpner vi opp hele huset og serverer julemat for både små og store selskaper.
Vår julemeny er rikholdig og byr på tradisjonell norsk julemat, noe for enhver smak. Før dere bestiller bord kan det lønne seg å ta en titt på menyen og våre bordsetninger, og finne det som passer best for deres selskap. Vi tar imot bestillinger på julebord fra 1 til litt over 80 personer.

Vi har ulike chambre separee i 2.etg fra 12 – 40 personer hvor vi serverer vår Julemeny.

For store selskaper (fra 30 – 80 personer) tilbyr vi også salen på Gamla uten lokalleie, med egen bar, dansegulv, scene med alt teknisk utstyr og muligheter for å leie inn band eller DJ. Her serverer vi en 3-retters julemeny og åpningstiden for selskap er fra kl. 16:00-23:30. Siste matbestilling er kl. 20:30.

For bestilling, gå inn på linken oppe i høyre hjørne her på nettsiden, ring oss på 23 35 63 60 eller send en forespørsel på bestilling@storgjest.no.

Vi har tre faste bordsetninger:

  • Første sitting: kl 16.30 – 19.30 i 2.etg
  • Andre sitting: kl 18.30 – 22.30 i 1.etg
  • Tredje sitting: kl 20.30 – 23.30 i 2.etg

Julemeny

Menyen er gyldig fra 1. november til 21. desember 2017. Vi anbefaler at du setter sammen din 3-retters meny: velg en forrett, hovedrett og dessert for 669.-

Forretter

  • Rakørret servert med tradisjonelt tilbehør
    • 169,-
  • Røkelaks i skiver servert med kaviar, frisk salat og rugbrød
    • 169,-
  • Hjemmelaget leverpaté serveres med salat, rugbrød og en kompott av svisker sopp og bacon
    • 169,-

Hovedretter

  • Lutefisk servert med tradisjonelt tilbehør
    • 399,-
  • Rakørret serveres med tradisjonelt tilbehør
    • 399,-
  • Pinnekjøtt servert med kålrabistappe og sjy
    • 399,-
  • Juletallerken med ribbe, medisterkaker og pølse, rødkål, eple, sviske og julesaus
    • 399,-
  • Rosastekt hjort servert med ristet sopp og rotgrønnsaker, rødløksmarmelade og portvinssky
    • 399,-

Desserter

  • Riskrem servert med rød saus og ristede mandler
    • 159,-
  • Karamellpudding med pisket fløte og karamellsaus
    • 159,-
  • Multer med vaniljeis og havreflarn
    • 159,-

Julelunsj

Julelunsj serveres fra onsdag 1. november til fredag 22. desember i 2017.

  • Lutefisktallerken
    • 295,-
  • Pinnekjøttallerken
    • 295,-
  • Kald lunsjtallerken:
    Eggerøre, varmrøket laks, potetsalat, sursild, leverpaté,
    roastbiff, kokt potet, knekkebrød
    serveres med en liten grønn salat, rødløk og cherrytomat

    • 295,-

 

Desserter

  • Riskrem
    • 159,-
  • Karamellpudding
    • 159,-
  • Vaniljeis med multer
    • 159,-