Forretter

  • Asparges fra Hvasser med speket skinke, hollandaise og Holtefjell XO fra Eiker gårdsysteri 154,-

 

  • Stortorvets håndkuttede råbiff fra Strøm – Larsen med røkt estragonkrem og urter fra Tåsen Microgreens 100g/200g – 164,-/229,-

 

  • Kraftig skalldyrsuppe med kamskjellsalat fra Hitra og dillolje 159,-/199,-

 

  • Laksetartar med rømme og vårløk, med potetchips, rødløk og brent purre 159,-

Noe i mellom

  • Østers, Gigas fra Grimstad
    • 39,-pr stk

 

  • Nyskåret speket skinke fra Strøm-Larsen
    • 134,-pr 150g

 

  • Gratinerte sjøkreps fra Midsund med ramsløkssmør
    • Dagens pris

 

  • Norske oster
    • Dagens utvalg og pris

 

  • Norske reker fra Magne Paulsen med grillet brød og majones 194,-

Hovedretter

  • Stekt makrell med smørstekt sommerkål fra Skarstad gartneri, røkt blåskjellsaus, dillolje og urtesalat 269,-

 

  • Bakt lysing, kraftkokt purre, reddik og gulrot fra Lundstad gård, fennikelsaus og fennikelchips 269,-

 

  • Ryggbiff av hest fra Gudbrandsdalen med grillet margbein, gulrotpure, estragonemulsjon og Solørpoteter fra Hagen Gård 200g/400g – 289,-/449,-

 

  • Ytrefilet av kalv fra slakter Axel Andersen, med potetkake, vårgulrøtter, asparges fra Hvasser, jordskokk og anissaus 289,-

 

  • Grillet sommerkål fra Skarstad gartneri, selvplukket ramsløk, urtesalat og rugbrødchips 249,-

 

  • Gjæstgiverens middag 189,-

Desserter

  • Brent vaniljekrem med sesongens norske bær 129,-

 

  • Rabarbra som is og i biter, med økologisk Nyr fra Grønndalen Gård 119,-

 

  • Friske norske jordbær med vaniljesaus og revet sjokolade 129,-

 

  • Mørk sjokoladekake med brunostis og sitronkrem 139,-