Forretter

  • Rakørret fra Valdres servert med tradisjonelt tilbehør
    • 169,-
  • Hjemmelaget kyllingpaté servert med salat, rugbrød
    og en kompott av svisker, sopp og bacon

    • 169,-
  • Røkelaks fra Stranda i skiver servert med rogn, frisk salat og rugbrød
    • 169,-
  • Vegetar/Vegan – Byggrynssalat
    • 169,-

Fisk

  • Lutefisk fra Værøy servert med tradisjonelt tilbehør
    • 399,-
  • Rakørret fra Valdres servert med tradisjonelt tilbehør
    • 399,-

Kjøtt

  • Pinnekjøtt fra Sandefjord servert med kålrabistappe, vossakorv og sjy
    • 399,-
  • Rosastekt hjort fra Skåne servert med ristet sopp, rotgrønnsaker, rødløksmarmelade og portvinsjy
    • 399,-
  • Juletallerken med ribbe fra Jæren, medisterkaker, vossakorv, rødkål, eple, sviske og julesaus
    • 399,-

Ost

Vegetar

  • Vegetar/Vegan – Kikertsbiff servert med stekte rotgrønnsaker,
    sopp og vegansk grønnsakssjy

    •  399,-

Desserter

  • Riskrem med rød saus og ristede mandler
    • 159,-
  • Karamellpudding med krem og karamellsaus
    • 159,-
  • Vaniljeis med multer og havreflarn
    • 159,-
  • Vegetar/Vegan – Norske skogsbær med sorbet
    • 159,-