Forretter

  • And- og kyllingpaté med konjakkgele, minikrutonger, salat og aprikoskrem
    • 145,-
  • Stekte torsketunger servert med gulrot, purreløk og bacon
    • 145,-
  • Jordskokkrisotto med parmesan, sopp og jordskokkchips
    • 145,-

Fisk

 

  • Skrei, lever og rogn servert med gulrøtter og kokte poteter
    • 285,-
  • Kveite med stuet fennikel og syret hvitvinsaus
    • 285,-
  • Ishavsrøye med blåskjell, sjøgress og kamskjell
    • 245,-

Kjøtt

  • Oksekjake med potetpuré, perleløk, sopp, bacon og rødvinsaus
    • 295,-
  • Hjort ytrefilet med rotfruktpuré, konfiterte rotfrukter og semitørket cherry tomat
    • 335,-
  • Svineribbe med surkål, brokkoli og fondantpotet
    • 265,-

 

Ost

  • Ostetallerken med kokkens utvalgte oster
    • 139,-

Vegetar

  • Pasta servert med sopp, persille, hvitløk og parmesan
    • 198,-

Desserter

  • Vaniljeis med marengs, bærkompott og fløte
    • 119,-
  • Sjokoladepannacotta med karamellsaus
    • 119,-
  • Eplepai med vaniljesaus
    • 119,-