Forretter

  • Kraftig skalldyrsuppe med kamskjellsalat fra Hitra og dillolje 159,-/199,-

 

  • Stortorvets håndkuttede råbiff fra Strøm – Larsen med røkt estragonkrem og urter fra Tåsen Microgreens 100g/200g – 164,-/229,-

 

  • Taskekrabbe fra Hitra med eple, gressløk, rømme og potetchips 164,-

 

  • Gravet fjordørret fra Rogaland på vaffel med dillkrem, ørretrogn og syrlig dillgelé 159,-

Noe i mellom

  • Østers, Gigas fra Grimstad
    • 39,-pr stk

 

  • Nyskåret speket skinke fra Strøm-Larsen
    • 134,-pr 150g

 

  • Gratinerte sjøkreps fra Midsund med ramsløkssmør
    • Dagens pris

 

  • Norske oster
    • Dagens utvalg og pris

 

Hovedretter

  • Ryggbiff av okse med grillet margbein, gulrotpure, estragonemulsjon og Folva poteter fra Ole Johan Schjong 200g/400g – 289,-/449,-

 

  • Smørstekt Sirdalsørret med syrlig hvitvinssaus, romanesco fra Kors-Valle Gård og sesongens neper og reddiker. Serveres med kokte Folva poteter fra Ole Johan Schjong 279,-

 

  • Stekt andebryst fra bonden Aadne Søyland i Vestfold, potetkake, rødvins-sjy, rødbets pureé og delikatesseløk fra Øvre Kaaterud Gård 289,-

 

  • Bakt lange fra Møre-kysten, røkt blåskjellsaus, grillet purreløk og persillerot fra Harald Stensmyren ved Drammen 279,-

 

  • Lun kantarellsalat med fennikel, rødbetspuré, jordskokkchips og syltet delikatesseløk fra Øvre Kaaterud Gård 229,-

 

  • Gjæstgiverens middag 189,-

Desserter

  • Crème Brûleé med sesongens norske bær 129,-

 

  • Tarte tatin laget med Gravenstein epler fra Hardanger, serveres med vår vaniljekrem 149,-

 

  • Kaffe- og ølkokt pære med sjokolademousse 129,-

 

  • Kraftig sjokoladekake med brent appelsin marengs og vår sitronsorbet 139,-