Forretter

  • Lagret rakørret fra Haadem fisk i Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill 179,-

 

  • Røkelaks fra Fossen med rogn, salat, rugbrød og sitron 179,-

 

  • Varmrøkt hjort fra Axel Andersen, med steinsoppkrem og rugbrød 179,-

 

Hovedretter

  • Lutefisk fra brødrene Andreassen på Værøy servert med tradisjonelt tilbehør 528,- (2 ganger servering)

 

  • Urøkt pinnekjøtt fra Idsøe servert med kålrotstappe, Vossakorv fra Pers kjøkken og sjy 528,- (2 ganger servering)

 

  • Juletallerken med ribbe fra Strøm-Larsen, medisterkaker, Vossakorv fra Pers kjøkken, rødkål, eple, sviske og julesaus 399,-
  • Rakørret fra Haadem fisk i Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill 399,-

 

  • Rosastekt hjort fra Axel Andersen servert med ristet sopp, rotgrønnsaker, rødløksmarmelade og portvinsjy 399,-

Desserter

  • Multekrem med havreflarn 159,-

 

  • Riskrem med rød saus og ristede mandler 159,-

 

  • Crème Brûleé med sesongens norske bær 159,-