Forretter

  • Panerte torsketunger servert med syrnet rødkål fra Engeland Gård, rakfisksmør og Nyrkrem fra Grønndalen Gård
    • 145,-
  • Stortorvets håndkuttede råbiff fra Strøm – Larsen med estragonkrem, revet eggeplomme, syltet rødbet, rugbrød og urter fra Tåsen Microgreens 100g/200g
    • 164,-/229,-
  • Kraftig skalldyrsuppe med kamskjellsalat fra Hitra og dillolje
    • 159,-/199,-
  • Salat med syltede rødbeter fra Hasle Gård med Camembert Eiker, honningglaserte valnøtter, syltede agurker og kapers
    • 164,-

Noe i mellom

  • Østers, Gigas fra Grimstad
    • 39,-pr stk
  • Nyskåret speket skinke fra Strøm-Larsen
    • 134,-pr 150g
  • Gratinerte sjøkreps fra Midsund med ramsløkssmør
    • Dagens pris
  • Norske oster
    • Dagens utvalg og pris

Hovedretter

  • Tradisjonelt servert Skrei, lever og rogn med gulrøtter og kokte Solørpoteter
    • 345,-
  • Stekt Sterlingkveite med potetkrem tilsmakt pepperrot, og smørsaus med eple og fennikel
    • 269,-
  • Andebryst fra Bonden Aadne Søyland med pastinakk fra Reier Gård, romanesco, tyttebærsposjert pære og portvinsaus
    • 279,-
  • Ryggbiff fra Strøm-Larsen med grillet margbein, gulrotpure, estragonemulsjon og Solørpoteter fra Hagen Gård (200g/400g)
    • 289,-/449,-
  • Byggrynsrisotto med spinat, nøtter og ramsløksolje
    • 229,-
  • Gjæstgiverens middag
    • 189,-

Desserter

  • Brent brunostkrem med multer
    • 139,-
  • Knust sitronterte med frosne grønne epler og agurk
    • 119,-
  • Trollkrem med tyttebær og ristet hvit sjokolade
    • 129,-
  • Sjokoladekrem med syltede bjørnebær og puffet bygg
    • 124,-