Forretter

  • Klippfiskboller fra familien Dypvik med sitronkrem, tomatsalat og sennepsurter fra Tåsen microgreens 145,-

 

  • Stortorvets håndkuttede råbiff fra Strøm – Larsen med estragonkrem, revet eggeplomme, syltet rødbet, rugbrød og urter fra Tåsen Microgreens 100g/200g – 164,-/229,-

 

  • Kraftig skalldyrsuppe med kamskjellsalat fra Hitra og dillolje 159,-/199,-

 

  • Kraftkokt oksehale i hjertesalat med persilledressing, syrlig ferskostkrem og revet Holtefjell XO 154,-

Noe i mellom

  • Østers, Gigas fra Grimstad
    • 39,-pr stk

 

  • Nyskåret speket skinke fra Strøm-Larsen
    • 134,-pr 150g

 

  • Gratinerte sjøkreps fra Midsund med ramsløkssmør
    • Dagens pris

 

  • Norske oster
    • Dagens utvalg og pris

Hovedretter

  • Ryggbiff av hest fra Strøm-Larsen med grillet margbein, gulrotpure, estragonemulsjon og Solørpoteter fra Hagen Gård
    200g/400g – 289,-/449,-

 

  • Ytrefilet av kalv fra Strøm-Larsen med fondantpotet, selleripurée, sommerkål fra Hasle Gård og rødvinssaus 269,-

 

  • Stekt Telemarksrøye fra ekteparet Aketun ved Fyresvann, med kremet blåskjellskraft, grillet blomkålkrem og urtesalat 289,-

 

  • Stekt villkveite med potetkrem tilsmakt trøffel, nøttesmør, sjalottløk og saltbakte rødbeter
    269,-

 

  • Salat med syltede rødbeter fra Hasle Gård med Camembert Eiker, honningglaserte valnøtter, syltede agurker og kapers 199,-

 

  • Gjæstgiverens middag 189,-

Desserter

  • Brent vaniljekrem med norske bringebær 129,-

 

  • Smørkaramell med økologisk Nyr fra Grønndalen Gård, oxalis fra Tåsen Microgreens og krystallisert sjokolade 129,-

 

  • Pepperkake «taco» med krem av Bukkeritt blåmuggost, fikenmarmelade og nemesis 139,-

 

  • Rabarbrasuppe med brunostis 119,-