Forretter
- Klippfiskboller fra familien Dypvik med sitronkrem, tomatsalat og sennepsurter fra Tåsen microgreens 145,-
- Stortorvets håndkuttede råbiff fra Strøm – Larsen med estragonkrem, revet eggeplomme, syltet rødbet, rugbrød og urter fra Tåsen Microgreens 100g/200g – 164,-/229,-
- Kraftig skalldyrsuppe med kamskjellsalat fra Hitra og dillolje 159,-/199,-
- Kraftkokt oksehale i hjertesalat med persilledressing, syrlig ferskostkrem og revet Holtefjell XO 154,-
Noe i mellom
- Østers, Gigas fra Grimstad
- 39,-pr stk
- Nyskåret speket skinke fra Strøm-Larsen
- 134,-pr 150g
- Gratinerte sjøkreps fra Midsund med ramsløkssmør
- Dagens pris
- Norske oster
- Dagens utvalg og pris
Hovedretter
- Ryggbiff av hest fra Strøm-Larsen med grillet margbein, gulrotpure, estragonemulsjon og Solørpoteter fra Hagen Gård
200g/400g – 289,-/449,-
- Ytrefilet av kalv fra Strøm-Larsen med fondantpotet, selleripurée, sommerkål fra Hasle Gård og rødvinssaus 269,-
- Stekt Telemarksrøye fra ekteparet Aketun ved Fyresvann, med kremet blåskjellskraft, grillet blomkålkrem og urtesalat 289,-
- Stekt villkveite med potetkrem tilsmakt trøffel, nøttesmør, sjalottløk og saltbakte rødbeter
269,-
- Salat med syltede rødbeter fra Hasle Gård med Camembert Eiker, honningglaserte valnøtter, syltede agurker og kapers 199,-
- Gjæstgiverens middag 189,-
Desserter
- Brent vaniljekrem med norske bringebær 129,-
- Smørkaramell med økologisk Nyr fra Grønndalen Gård, oxalis fra Tåsen Microgreens og krystallisert sjokolade 129,-
- Pepperkake «taco» med krem av Bukkeritt blåmuggost, fikenmarmelade og nemesis 139,-
- Rabarbrasuppe med brunostis 119,-