Forretter

  • Blomkålsuppe med vårløk, reddik, sprø sjalottløk og persilleolje
    • 149,-
  • Klippfiskboller med sitronmajones, tomatsalat og chimichurri
    • 149,-
  • Byggrynsrisotto med steinsopp, parmesan, ruccola og økologiske urter
    • 149,-

Fisk

 

  • Kveite med eplemarinert grønnkål, kapers, skalldyrsbisque og ørretrogn
    • 255,-
  • Makrell med syrlig og frisk agurk-og fennikelsalat, blåskjell og urteskum
    • 235,-
  • Torsk med potetkrem, sjalottløk, bacon, edamamebønner, brunet smør og tørket kamskjellrogn
    • 245,-

Kjøtt

  • Hvalbiff med vårens gulrøtter, purre og tranebærsjy
    • 295,-
  • Lammecarré med søte rotgrønnsaker, rødbetpurré og lammesjy
    • 335,-
  • Ytrefilet av norsk storfe med gulrotpuré, delikatesseløk og rødvinssaus
    • 265,-

 

Ost

  • 3 oster servert med hjemmelaget fiken- og eplemarmelade, honningglaserte tranebær og kjeks
    • 149,-

Vegetar

  • Pasta med tomat, ruccola, hvitløk, chili, parmesan og persille
    • 198,-

Desserter

  • Tilslørte bypiker med krem, jordbær og crumble
    • 129,-
  • Nemesis sjokoladekake og dagens sorbete
    • 129,-
  • Créme brulée med brunost og fristende bær
    • 129,-