Karbonader fra Strøm-Larsen på nystekt grovbrød med sennepsmajones, stekt løk og stekt egg

179,-

 

Skagenrøre med reker fra Lyngen på Gjæstgiveriets nystekte grovbrød med frisk salat, lodderogn og sitron

179,-

 

Kaldrøkt makrell fra Magne Paulsen på rugbrød med frisk salat, kokt egg, syrlig rødløk og sitron

179,-

 

Roastbeef på Gjæstegiveriets nystekte grovbrød med frisk salat, sprø løk og potetsalat

164,-

 

Høstsalat med fennikel, syltet eple, vinaigrette, honningristede solsikkefrø og fenalår fra Strøm-Larsen

164,-

 

Nordnorsk fiskesuppe med gulrøtter, purre og blåskjell

199,-

 

Burger av storfe fra Trondheim slakterhus med Bordbrie fra Eiker Gårdsysteri, steinsoppmajones, saltet agurk og Solørpoteter

194,-

Grillet brød med smørstekte kantareller og jordskokk chips

179,-

 

Gjæstgiverens middag

189,-

 

Brent vaniljekrem med sesongens norske bær

94,-