Lunsjmeny

Karbonader fra Strøm-Larsen på Gjæstgiveriets nystekte grovbrød med sennepsmajones, stekt løk og stekt egg 179,-
(gh, m, e, sn)

Reker fra Lyngen på Gjæstgiveriets nystekte grovbrød med frisk salat, lodderogn og sitron 179,-
(s, gh, gr, m, sn)

Varmrøkt makrell fra Magne Paulsen på rugbrød med frisk salat, kokt egg, syrlig rødløk og sitron 179,-
(f, gr, m, e, sn)

Roastbeef på rugbrød med frisk salat, sprø løk og potetsalat 179,-
(gh, gr, m, sn)

Gravlaks på Gjæstgiveriets nystekte grovbrød med dillkrem, rødløk og lodderogn 179,-
(gh, f, m)

Vintersalat med bakte rødbeter, syltet eple, fenalår, valnøtter og vinaigrette 174,-
(m, sn, nv)

Nordnorsk fiskesuppe med gulrøtter, purre og blåskjell 199,-
(f, m, s)

Burger av storfe fra Trondheim slakterhus med Bordbrie fra Eiker Gårdsysteri, steinsoppmajones, saltet agurk og Solørpoteter 194,-
(gh, sn, e, m)

Gjæstgiverens middag 189,-
Spør servitøren

Creme Brulee med sesongens norske bær 129,-
(e, m)

Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep