Gjæstgiveriets karbonader på nystekte grovbrød med sennepsmajones, stekt løk og stekt egg

179,-

Skagenrøre med reker fra Lyngen på Gjæstgiveriets nystekte grovbrød med frisk salat, ørretrogn og sitron

179,-

Kaldrøkt makrell fra Magne Paulsen på rugbrød med frisk salat, kokt egg, syrlig rødløk og sitron

179,-

Roastbeef på Gjæstegiveriets nystekte grovbrød med frisk salat, sprø løk og potetsalat

164,-

Sommersalat med ansjosdressing, fennikel, syltet eple, honningristede solsikkefrø og kylling fra Eng Gård

164,-

Nordnorsk fiskesuppe med gulrøtter, purre og blåskjell

199,-

Burger av storfe fra Trondheim slakterhus med Bordbrie fra Eiker Gårdsysteri med steinsoppmajones, saltet agurk og Solørpoteter

194,-

Gjæstgiverens middag

189,-

Brent vaniljekrem med sesongens norske bær

94,-

 

Søndagsmeny

Skagenrøre med reker fra Lyngen på Gjæstgiveriets nystekte grovbrød med frisk salat, ørretrogn og sitron

179,-

Roastbeef på Gjæstgiveriets nystekte grovbrød med frisk salat, sprø løk og potetsalat

164,-

Fenalår salat med fennikel, rømmedressing, syltet eple og solsikkefrø

164,-

Hjorteburger med Bordbrie fra Eiker Gårdsysteri med steinsoppmajones, saltet agurk og Solørpoteter

194,-

Gjæstgiverens middag

189,-

Sjokoladekake med syltede bjørnebær og brunostis

94,-