• Gjæstgiveriets karbonader på nystekte grovbrød med sennepsmajones, stekt løk og stekt egg
    • 179,-
  • Reker fra Lyngen på Gjæstgiveriets nystekte grovbrød med majones, kokt egg og sitron
    • 179,-
  • Røkelaks fra Stranda på Gjæstgiveriets nystekte grovbrød med eggerøre, lakserogn, salat og sitron
    • 179,-
  • Gubberøre av King Oscar Ansjos på Gjæstgiveriets rugbrød og salat
    • 164,-
  • Salat med syltede rødbeter fra Hasle Gård på Gjæstgiveriets grovbrød med Camembert Eiker, honningglaserte valnøtter, syltede agurker og kapers
    • 164,-
  • Kraftig skalldyrsuppe med kamskjell fra Hitra og dillolje
    • 199,-
  • Hjorteburger med Bordbrie fra Eiker Gårdsysteri med steinsoppmajones, saltet agurk og Solørpoteter
    • 194,-
  • Gjæstgiverens middag
    • 189,-
  • Krydderkake med smørkrem av tyttebær og brunostis
    • 94,-