3 – retter valgfritt

699,-

Forretter

Rakørret fra Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill

Røkelaks med rogn, salat, rugbrød og sitron

Varmrøkt hjort fra Axel Andersen, med steinsoppkrem og rugbrød

Hovedretter

Lutefisk servert med tradisjonelt tilbehør

Pinnekjøtt servert med kålrotstappe, vossakorv og sjy

Juletallerken med ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, eple, sviske og julesaus

Rakørret fra Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill

Rosastekt hjort servert med ristet sopp, rotgrønnsaker, rødløksmarmelade og portvin sjy

Desserter

Multekrem med havreflarn

Riskrem med rød saus og ristede mandler

Crème Brûleé med sesongens norske bær

 

Vinpakke til 3-retter:

395,-

Ølpakke til 3-retter

295,-